Федір Бондарчук досить знаменитий російський актор, продюсер і режисер. Фільми Бондарчука і його самого знає практично кожен глядач. Однак про особисте життя режисера практично нічого не відомо.

Читайте Знай в Google News!

Якось Федір згадував свого сина в декількох інтерв'ю, але крім Сергія в сім'ї також росте дочка, яка з народження хвора. Народилася Варвара 5 травня 1999 року. Про неї країна дізналася лише в 2013 році, а також про те, що вона не така як усі. Тоді Сергій зі Світланою переживали складне розлучення і жінка на одному з телевізійних проектів розповіла про ситуацію практично без деталей, назвавши дівчинку "особливою".

Діагноз Варвари так ніхто і не озвучив, проте з'явилися припущення про те, що це може бути одна з форм дитячого церебрального паралічу або аутизм. Дівчинка народилася раніше покладеного терміну і в результаті в розвитку були помічені відхилення.


Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Дитині довелося перенести кілька серйозних хірургічних втручань, в результаті яких дівчинка все одно не змогла встати на ноги і залишилася в інвалідному візку.

Лікування дитини було вирішено продовжити за кордоном, так як вітчизняні лікарі виявилися безсилі перед цією недугою. Світлана Віталіївна Бондарчук звинувачувала Федора на всю країну в зраді. Однак Варвара ніяк не могла вплинути на відносини між подружжям.

Тоді дівчинка проживала в приватному пансіонаті для дітей з подібними відхиленнями в розвитку. Її часто відвідували рідні і привозили подарунки. Сам зірковий кіноробіт тепло ставиться до дочки і робить все, щоб вона була щаслива.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Лорак оголосила голодування на карантині, колишня Мурата сама не своя: "П'ю тільки воду"

Як повідомляв "Знай.ua", 90-річний Чапкіс одружився жінці, молодшій його на півстоліття: "У мене з'явився стимул"

Знай.ua писав, Дженніфер Еністон почала підготовку до Емми: не видно ні носа, ні брів, сховалася за тканинною маскою.