28-річна актриса Анастасія Шульженко, яка представляється коханкою Тарзана, у своїй історії має нові відомості. Саме вона надала інтимне відео з Сергієм Глушко і не виключає факт вагітності від відомого стриптизера, проте деталі її біографії змушують засумніватися в реальності її слів.

Читайте Знай в Google News!

Дівчина вже переживала в житті нещасний шлюб, але лише в передачі "Моя свекруха - монстр", де разом з іншою актрисою, Лідією Бандуріною, знімалася під справжнім ім'ям. Передбачається, що це зроблено з метою чесно показати Інсценування, або ж зробити її більш правдоподібно.

В одному з випусків шоу вона скаржилася на те, що повинна взяти кредит і самостійно організувати весілля. "Взагалі, це весілля! Наречена не повинна взагалі за це відповідати, в принципі! Що мені - нареченого притягти, самій одружити його на собі ... що я, все своє життя буду тягнути на собі? Я не хочу бути мамкою!",- говорила Шульженко.

Зараз Анастасія готова поділитися подробицями стосунків з Тарзаном в ефірі телепередачі "Пусть говорят". Однак тепер у правдивості історії з таким бекграундом впевненим бути не можна.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Седокова після третього весілля радикально змінила зовнішність: "Люблю носити маску"

Як повідомляв "Знай.ua", Настя Каменських показала свій сніданок - українці пускають слюні.

Знай.ua писав, дочка Ольги Сумської спробувала приховати від шанувальників неідеальну фігуру.