2020 рік запам'ятається в історії не тільки пандемією COVID-19, але і довгим списком пішли знаменитостей, спортсменів, музикантів, політиків і громадських діячів. Місяць тому не стало співачки Валентини Легкоступової, а 19 Вересня зупинилося серце телеведучого Михайла Борисова. Про це повідомив сайт "StarHit"

Читайте Знай в Google News!

Це стало несподіванкою для їх шанувальників, але з часом виявилося, що між двома загиблими існує містичний зв'язок. На своїй сторінці в Instagram дочка Легкоступової опублікувала останню фотографію жінки. На знімку вона зображена разом з Борисовим.

Телеведучий скаржився на нездужання під час запису програми "Російське лото". У клініці було діагностовано запалення легенів. Згодом запідозрили коронавірусну інфекцію і ввели в медикаментозну кому, підключивши до апарату ШВЛ. Однак пізніше було прийнято рішення транспортувати Михайла в спеціалізовану клініку, де у нього зупинилося серце.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Раптова смерть Валентини теж викликає безліч питань, так як нещодавно було оприлюднено висновок медичної експертизи, згідно з яким у співачки виявлені гематоми по всьому тілу. Олена Перелигіна, психолог і подруга Легкоступової, припустила, що до трагедії причетний чоловік співачки Юрій Фірсов.

"Спираючись на опис тих травм, про які свідчить експертиза, проведена в морзі, звичайно ж, можна зробити висновок, що вона не могла сама впасти і отримати такі множинні травми. Її жорстоко побили!". Вона заявила, що людина не може так впасти, щоб у нього були пошкоджені різні частини голови, а також удари і гематоми по всьому тілу.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Седокова після третього весілля радикально змінила зовнішність: "Люблю носити маску"

Як повідомляв "Знай.ua", Настя Каменських показала свій сніданок - українці пускають слюні.

Знай.ua писав, дочка Ольги Сумської спробувала приховати від шанувальників неідеальну фігуру.