Знаменитий французький актор Майкл Лондсдейл на 90-му році життя помер у Парижі. Про це повідомляє видання France 24, якому про смерть розповів агент чоловіка. Лондсдейл пішов з життя в своєму будинку.

Читайте Знай в Google News!

Він найбільш відомий широкій публіці завдяки виконанню ролі лиходія Хьюго Дракса, який виступає мільярдером-психопатом у фільмі про Джеймса Бонда "Місячний гонщик". Агента 007 в цій картині зіграв Роджер Мур.

Майкл, також відомий як Мішель Лондсдал, досконало володів двома мовами: французькою та англійською. Він зіграв понад 200 ролей на обох мовах протягом своєї шістдесятирічної кар'єри, включаючи численні виступи на радіо і телебаченні. Лонсдейл досить часто грав персонажів, які привертали увагу глядачів і запам'ятовувалися, навіть при другорядних ролях.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Астролог побачив у травні "лихо" для України Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Піком його кар'єри стала роль в кінофільмі під назвою "Люди і боги", прем'єра якого відбулася в 2010 році. Картина заснована на реальних подіях і розповідає історію семи французьких ченців, убитих після викрадення зі свого монастиря в Алжирі в 1996 році в розпал громадянської війни в країні. За роль у фільмі він отримав першу і єдину премію "Сезар", що є французькою версією американського "Оскара", в номінації"Кращий актор другого плану".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, очікування vs реальність: Головні пари радянського кіно, які терпіти не могли один одного.

Як повідомляв "Знай.ua", актори "Величного століття" в реальному житті: як поза серіалом виглядають Гюррем, Сулейман і Пелін.

Знай.ua писав, "Сага" на телеканалі "Україна": стала відома дата виходу епохального серіалу.