Популярна українська телеведуча Лілія Ребрик розповіла про магію дня осіннього рівнодення - 22 вересня. Фото в ефектному образі вона опублікувала в Instagram.

Читайте Знай в Google News!

"Привертаємо удачу в день Рівнодення. А Ви вірите в містику цього дня?😈👻😻",- пише Ребрик.

На знімку задумана Лілія сидить у студії програми "Ранок з Україною". Волосся телеведучої акуратно зібране, на вухах містичні чорні сережки, а вбрана у сукню в пастельних блакитних тонах.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Варто відзначити, що період, коли день стає коротшим за ніч, триває від дня осіннього до дня весняного рівнодення, а явище рівнодення відбувається, коли центр нашого небесного світила – Сонця, в своєму видимому русі по екліптиці перетинає небесний екватор, своєрідне велике коло небесної сфери, площина якого перпендикулярна осі світу і збігається з площиною земного екватора. Він є основою екваторіальної системи небесних координат.

Підписники у коментарях зізнались, що не знають про містику цього дня і не вірять в таке, але зауважили, що виглядає Лілія бомбезно.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, відома ведуча перетворилася на шалену мотоциклістку, у рожевій сукні і зі смішним напарником: "Який кайф!"

Як повідомляв Знай. ua, українська ведуча згадала важкі 90-ті, 150 гривень були шаленими грошима.

Також Знай. ua писав, що українська ведуча в одному купальнику застрибнула чоловікові на руки.