Співачка Марина Максимова, відома як МакЅим, вирішила почати своє життя з чистого аркуша. Артистка довгий час не з'являлася на публіці, а тепер і взагалі видалила старі фотографії зі свого Instagram.

Читайте Знай в Google News!

Шанувальники артистки стали переживати, особливо після того, як радіоведуча Алла Довлатова повідомила, що вже давно не може додзвонитися до неї і та просто пропала.

МакЅим, фото: instagram.com/maksimnews
МакЅим, фото: instagram.com/maksimnews

Зупинити поширення дивних чуток довелося менеджеру співачки Маргариті Соколовій. Вона у соціальній мережі "Інстаграм" повідомила, що з артисткою все гаразд, опублікувавши відеозапис відпочинку МакЅим з дітьми в Туреччині. Вона нагадала, що після важкої аварії, яку перенесла співачка, було вирішено взяти творчу паузу і пройти відновлення.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

"Було прийнято рішення про повне занурення в життєвий цикл. Весь час інвестувати в здоров'я і сім'ю. Можу сказати впевнено, що все вийшло! Артистка в повному порядку! Щаслива, сповнена сил і енергії.", - зазначила Маргарита. Маргарита Соколова

МакЅим, фото: instagram.com/maksimnews
МакЅим, фото: instagram.com/maksimnews

Зазначається, що артистка вже почала потроху працювати в студії, а значить, незабаром від неї можна чекати новий сингл. У вересні її діти пішли в школу.

Крім того, папараці зняли співачку, коли вона проводжала дочку в школу. На знімках видно, що артистка дуже схудла. Зовні вона скинула не менше 10 кілограмів.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, гуморист Дядя Жора переплутав дружину з машиною: купив каблучку, але...

Як повідомляв портал "Знай.ua", Лорак показала ту саму маленьку чорну сукню: така має бути у кожної красуні

Також "Знай.ua" писав, що Руслана знайшла "портал у вічність" між морем і небом: навіть час завмирає