Відомий український танцюрист, член журі танцювального шоу "Танці з зірками", і тренер гумористичної програми "Ліга Сміху" Влад Яма не часто ділиться з шанувальниками подробицями особистого життя. Однак, час від часу на його сторінці в соціальній мережі Instagram все ж з'являються нові фото.

Нещодавно знаменитість виклав трепетну серію кадрів з красунею-дружиною Лілією, танцюючи на березі моря в сонячній Одесі. Так, артист зворушливо привітав кохану з річницею їхнього весілля 21 вересня, зазначивши, що вони офіційно стали чоловіком і дружиною 6 років тому і зараз святкують так зване "чавунне" весілля. При цьому для романтичної фотосесії пара обрала буквально казкові вбрання: Влад приміряв лляну сорочку і широкі штани, а Лілія - розкішне пишне плаття кремового кольору.

сподіваюся, на "чавунне весілля" можна і без матеріальних подарунків😁 Офіційному щастю сьогодні 6 років!.. @lilliya_yama ❤ ️ ❤ ️ ❤ ️ ЛЮБЛЮ Найкраще-попереду!

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Біжіть до свого лічильника на початку квітня: українцям уточнили важливий нюанс щодо зняття показників Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Варто відзначити, що парочка приховувала торжество і розповіла про нього тільки через деякий час, адже хотіли бачити на святі лише рідних і близьких. Пізніше Лілія зізналася, що цілих 7 років чекала від Влада пропозицію руки і серця. Отримала ж красуня довгоочікувану обручку в Новорічну ніч, що стало для неї справжньою несподіванкою. У 2015 році у зірок народився син Леон.