Відомий український танцюрист, член журі танцювального шоу "Танці з зірками", і тренер гумористичної програми "Ліга Сміху" Влад Яма не часто ділиться з шанувальниками подробицями особистого життя. Однак, час від часу на його сторінці в соціальній мережі Instagram все ж з'являються нові фото.

Нещодавно знаменитість виклав кумедне фото, де позував, сидячи на кухонній стільниці з дуже сумним виразом обличчя. Так, артист приміряв рожеву футболку-оверсайз і широкі штани, зізнавшись, що насправді у нього зовсім не поганий настрій, просто красунчик задумався між знімальними дублями. Влад заінтригував численних шанувальників новинкою, яку покаже вже зовсім скоро.

віддаю перевагу сумувати між знімальними дублями, а не під час. Зняли дещо цікаве, скоро покажу😉

Фолловери не пройшли повз і почали коментувати:" можу запропонувати дещо від смутку🤣 🤣 🤣 💪 😈", " посмішка вам більше до лиця!!!", "Красиво😎 👍", "в очах душа", "хто образив?".

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня
Показати ще

Варто відзначити, що раніше Влад Яма виклав кумедне відео з однієї з центральних вулиць Києва, де помітив дивного персонажа - мумію, з якою радісно фотографувалися жителі столиці. Втім, звернув увагу Влад на незвичайного чоловічка не просто так - зовсім скоро він і Наталія Могилевська стануть учасниками свіжого проекту "Маскарад", який вийде на телеекрани вже восени на каналі "1+1". Суть шоу полягатиме в тому, щоб відгадати, яка знаменитість ховається під важким костюмом, а це буде зовсім непросто.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Влад Яма поділився архівним фото з маленьким Потапом у сукні.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Влад Яма поділився рідкісним знімком зі своїм "дивом", мережа ридає від розчулення.

Також портал "Знай.uа" писав, що Влад Яма заради учасниці "Танців з зірками " зробить те, чого ніхто не очікував.