Зірки 90-х, які ще 30 років тому купались у променях слави змінились до невпізнаваності. Час безпощадний до всіх, незважаючи на статки і генетику, старість спіткає кожного.

Читайте Знай в Google News!

Як виглядають ікони стилю минулого століття сьогодні - кому роки пішли на користь.

Дженніфер Грей

Красуні 90-х, фото: youtube
Красуні 90-х, фото: youtube

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Артистка запам'яталася глядачами лише завдяки одній ролі. Ну а потім її кар'єрі швидко прийшов кінець, коли вона зробила носа. Цим вона втратила свою індивідуальність, тому і забулася, ну а ролей особливо вдалих більше у неї і не було.

Сара Мішель Геллар

Сара домоглася великих висот, і досі затребувана. Завдяки одній ролі вона стала популярною, а тепер підтримує свою популярність вдалими ролями.

Красуні 90-х, фото: youtube
Красуні 90-х, фото: youtube

Нів Кемпбелл

Кембел моментально забулася. Це та дівчина з фільму "Крик", яка постійно ховалася і тікала від вбивці в масці. Після цієї ролі, у неї на жаль більше не було ролей, щоб нагадати про себе.

Красуні 90-х, фото: youtube
Красуні 90-х, фото: youtube

Шеннен Доерті

Ця актриса також отримала популярність завдяки одній ролі Бренди з "Беверлі Хіллз". Однак через недбале ставлення до роботи втратила роль в новому сезоні, і швидко забулася.

Красуні 90-х, фото: youtube
Красуні 90-х, фото: youtube

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, відома ведуча помітила містику у день осіннього рівнодення - 22 вересня: "А Ви вірите?"

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Притула провернув трюк Вакарчука, попрощався і пішов: "Щоб не виникало питань".

Також портал "Знай.ua" писав, що зірка "Величного століття" Мер'єм Узерлі показала, як проводить карантин зі своєю донькою.