Паша Сердюк став популярним завдяки серіалу "Моя прекрасна няня". Він зіграв там сина продюсера Максима Шаталіна, одного з підопічних героїні Анастасії Заворотнюк. Чарівний, пухкенький, веселий хлопчина одразу полюбився глядачам.

Читайте Знай в Google News!

Павло народився і виріс в Москві. У 7 років батьки записали його в музичну школу по класу скрипки, потім додалися фортепіано і гітара. У школі Сердюк був популярною особистістю ще до зйомок у "прекрасній няні" – смішно розповідав байки, пародіював вчителів, виступав на шкільних капусниках, КВК, концертах.

Пвло Сердюк, фото: youtube
Пвло Сердюк, фото: youtube

У школі Павла на час репетицій звільнили від відвідування уроків. Він займався з репетиторами, а в кінці кожної чверті здавав іспити. У серіал "Моя прекрасна няня" Пашу рекомендувала актриса МТЮЗа, яка грала з ним в "Снах вигнання". Хлопець відправився на проби, почитав текст, розповів смішну історію, "пограв" обличчям... і в той же день йому повідомили, що він затверджений на роль. Зйомки серіалу тривали три роки.

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Тож школу Сердюк закінчив екстерном. І хоча роль Дениса Шаталіна в "Моїй прекрасній няні" зробила Павла відомим на всю країну, в Школу-студію МХАТ і РАТІ, куди він намагався вступити, його не взяли... але через рік він все-таки став студентом акторського факультету ВДІКу. Там він провчився всього рік, кинув. Потім вступив до РАТІ, в майстерню Сергія Голомазова, закінчив її в 2013 році. Після "прекрасної няні" Сердюк знявся в декількох серіалах. На зйомках "Ранеток" познайомився зі співачкою і актрисою Ганною Руднєвою.

Після розлучення Павло Сердюк зовсім пішов у підпілля, перестав з'являтися на публіці. З 2011 року він ніде не знімається. Якось він зізнався, що акторська кар'єра його більше не приваблює, йому цікава режисура. Нещодавно 28-річний Павло прийшов на зйомки телешоу " Привіт, Андрій!" У бородатому чоловікові з лисою головою важко було впізнати того веснянкуватого, усміхненого хлопчиська з "моєї прекрасної няні".

"Років в 20 у мене стався емоційний збій в організмі, через що повипадало волосся", – повідав він.

А ще сказав, що не відчуває бажання повертатися в минуле, його цілком влаштовує сьогодення. А зараз він взагалі працює в автосервісі - ремонтує автомобілі.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, онкохвора Заворотнюк з чоловіком відзначила 12-ту річницю весілля

Як повідомляв портал Знай.ua, донька онкохворої Заворотнюк побачила знак згори

Також Знай.ua писав, кохання Заворотнюк з красенем-спортсменом Чернишовим стало особливо пристрасним