Відомий естрадний співак, народний артист України Олександр Пономарьов часто радує шанувальників новими публікаціями в соцмережі facebook.

Читайте Знай в Google News!

Так, Олександр Пономарьов поділився спогадами, як колись мав чудове хобі - артист у молоді роки обожнював кінологію. Зі своєю німецькою вівчаркою він їздив на виставки службового собаківництва, брав участь у показових виступах на цих виставках.

Олександр Пономарьов, фото Instagram
Олександр Пономарьов, фото Instagram

"Все своє дитинство я займався кінологією, їздив на виставки службового собаківництва, брав участь у показових виступах на цих виставках і все тому що в мене був мій Друг - Легар ( названий на честь угорського композитора Франца Легара ) Німецька вівчарка , сказати, що він був розумний - нічого не сказати ! Він сам ходив за хлібом в магазин (я в пакет кидав гроші, в магазині його знали, він приходив, віддавав пакет з грошима і забирав з хлібом )! Все не перерахувати, він вмів багато ! Гарний пес, мій Друг ! П.с. Знайдете мене на фото?", - написав артист.

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

До того ж в кінці допису Пономарьов запропонував своїй аудиторії спробувати знайти його на чорно-білій світлині з собаками.

Все своє дитинство я займався кінологією , їздив на виставки службового собаківництва , брав участь у показових...

Geplaatst door Олександр Пономарьов op Dinsdag 22 september 2020

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, 47-річний Пономарьов показав себе в роки "Червоної рути" – такий молодий.

Як повідомляв портал Знай.uа, Пономарьов показав архівні кадри з легендарним Івасюком: батько хітів Ротару піднімав зали.

Також портал Знай.uа писав, що Пономарьов дотепно привітав усіх Олександрів з днем Ангела: "Часто бувають непоганими".