Популярна українська діджейка, модель, секс-символ і екс-солістка групи NikitA Анастасія Кумейко, більш відома, як Dj NANA, обожнює радувати шанувальників в Instagram гарячими кадрами. Зірка активно займається спортом і тому може похвалитися розкішним тілом.

Нещодавно знаменитість виставила пікантний кадр, примірявши для спокусливої фотосесії лише еротичну напівпрозору білизну відомого бренду Agent Provocateur і доповнивши образ вечірнім макіяжем з "котячими" стрілками на повіках. Так, артистка згадала дитинство і свою багату фантазію, адже будучи маленькою вірила і в килими-літаки, і в те, що іграшки вночі оживають.

як у більшості дівчаток, у мене була багата фантазія і я вміла вигадувати дивовижні історії. Я вірила в те, що мої м'які іграшки ночами між собою розмовляють, Кен їздить на бал з усіма Барбі, але найбільше любив Джозефіну. Я була майже впевнена, що на килимах можна літати, якщо тільки знати чарівне слово. А купаючись у ванні, треба виймати затичку тільки після того, як з неї вийдеш, щоб тебе ненавмисно не потягнув у зливний отвір водяний.

Популярні новини зараз
Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію В Україні вводять новий вид оренди: пощастить тим, хто винаймає житло Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще