Зірка Голлівуду Елізабет Тейлор відома своєю акторською майстерністю, ефектною зовнішністю і стилем життя, вона була одружена 8 разів. За визнанням вважається однією з найбільших зірок Голлівуду всіх часів, Елізабет є володаркою премій "Оскар", а також BAFTA, Золотого глобуса і вона Кавалер Ордена Британської імперії.

Читайте Знай в Google News!

Навіть незважаючи на те, що Елізабет Тейлор вісім разів була заміжня, вона тільки один раз одягла традиційну весільну сукню на церемонію одруження. У всіх інших випадках Елізабет вибирала то елегантні костюми-двійки, то кольорові вінчальні сукні.

Весілля Елізабет Тейлор І Конрада Хілтона, 1950, фото: vogue.ua
Весілля Елізабет Тейлор І Конрада Хілтона, 1950, фото: vogue.ua

Весілля Елізабет Тейлор І Конрада Хілтона, 1950, фото: vogue.ua
Весілля Елізабет Тейлор І Конрада Хілтона, 1950, фото: vogue.ua

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Перше весілля юної Елізабет Тейлор відбулося 6 травня 1950 року. Дівчина вийшла заміж за Конрада "Нікі" Хілтона (спадкоємець бізнес імперії Hilton Hotels) в церкві Доброго Пастиря в Беверлі-Хіллз. Акторка обрала білу весільну сукню, виконану в кращих традиціях весільної моди - пишна спідниця, вузька талія, довгий рукав і декольте.

Весілля Елізабет Тейлор і Майка Тодда, 1957, фото: vogue.ua
Весілля Елізабет Тейлор і Майка Тодда, 1957, фото: vogue.ua

Весільну сукню для Елізабет Тейлор розробила відома дизайнер Хелен Роуз, яка також створила вінчальний наряд для Грейс Келлі. Для виготовлення весільної сукні знадобилося три місяці і 15 швачок. Наряд було продано на аукціоні в 2013 році за 122 000 фунтів стерлінгів.

Весільний образ Елізабет Тейлор, 1964, фото: vogue.ua
Весільний образ Елізабет Тейлор, 1964, фото: vogue.ua

Всього через два роки Тейлор знову вийшла заміж. Її обранцем став англійський актор Майкл Вілдінг, який був на 20 років старший за наречену. Для створення весільного образу Елізабет знову звернулася до Хелен Роуз, але на цей раз вирішивши піти проти традицій. Так, Тейлор обрала елегантний костюм, що складається з приталеного жакета з відкладним коміром і спідниці А-силуету. Наречена відмовилася від вуалі на користь квітів у волоссі, а також доповнила образ скромним перловим намистом.

Весільна сукня Елізабет Тейлор, 1975, фото: vogue.ua
Весільна сукня Елізабет Тейлор, 1975, фото: vogue.ua

Однак саме з нагоди її третього шлюбу з Майком Тоддом в 1957 році, Тейлор проявила риси драматичної діви. На весіллі в мерії в Мексиці Елізабет була одягнена в білу шовковисто-шифонову сукню з ефектним широким капюшоном, замість традиційної фати. Однак найяскравішим елементом її образу було кільце з діамантом смарагдового огранювання в 29,9 карат.

Це був востаннє, коли Тейлор одягала біле в день весілля. На наступних п'яти весіллях акторка обирала всілякі кольорові весільні образи і незвичайні силуети — від темно-зеленої сукні з шифону з капюшоном до грецького образу з ефектом омбре.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, Осадча дісталася до мініатюрної Тіни Кароль після її фото з Горбуновим: "Манюня така".

Як повідомляв Знай.uа, Аліна Гросу забула про чоловіка і знову одягла весільну сукню: "Жоден козел не постраждав".

Знай.uа писав, весільну сукню поклали на рік в Мертве море, і ось що з ним стало.