Актриса, письменник і телеведуча Сніжана Єгорова розповіла про те, як це – бути матір'ю п'ятьох дітей і як залишатися собою. Про це і не тільки вона розповіла в інтерв'ю для PolitekaLife з Юрієм Третьяковим і партнером Znaj.ua.

Читайте Знай в Google News!

У Сніжани Єгорової 5 дітей. У старшої-актриси Стасі Равинської вже є своїх троє дітей.

"жінки-це фабрика з виробництва людей і саме тому хештег моїх проектів, які я роблю, звучить: богинею бути легко, важко бути богом. Жінки богині по самому факту свого народження. Жінки віддають енергію свою, а чоловік споживає. Жінки як батарейки", - говорить Єгорова.

Актриса відповіла на питання інтерв'юера, що сталося з сучасними чоловіками.

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Кого не мобілізують до армії: перелік професій
Показати ще

"мої дві книги є дослідженням. На мій погляд, головна проблема, те що ми знаходимося в зоні геополітичних конфліктів. Ми весь час з хвоста однієї війни ми перестрибуємо на ніс іншої. Це мобілізаційне суспільство, яке схиляє людей до того, щоб завжди перебувати в очікуванні якоїсь біди, жаху. І жінки, так як вони більш стресостійкі, взагалі за своєю природою. Такий перекіс, коли жінки стають сильними, а чоловіки – слабкими маніпуляторами призводить до того, що ми зараз маємо", - говорить Єгорова.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, юна дочка Віри Брежнєвої у відвертому вбранні показала, що їй дісталося від мами.

Як повідомляв Знай. ua, Влад Яма з красунею-дружиною відсвяткували "чавунну" весілля, справжня романтична казка.

Також Знай. ua писав, що Пугачова показала, як діти-першокласники знущаються над Галкіним.