Популярна українська телеведуча Леся Нікітюк, яка підкорила не тільки Новий канал, а й Український Instagram, часто радує публіку яскравими публікаціями в соцмережі. Так, цього разу зіркова красуня показала в соцмережі незвичайні фото, на яких з'явилася в цікавому образі, а в підписі до публікації розповіла, як вона святкувала завершення зйомок чергового сезону "Ле Маршрутки".

Читайте Знай в Google News!

На нових фотографіях Леся позує на водній прогулянці по Дніпру, де і проходила вечірка. На ній короткі чорні шорти і мила смугаста футболка цікавого фасону, цей наряд красиво підкреслив витончену фігурку телезірки. Її волосся розпущене і недбало укладене, а на обличчі легкий макіяж, Леся на камеру випиває вино з келиха. У підписі до фотографій Нікітюк написала: "крутий вечір! І круте завершення зйомок тревел-шоу @lemarshrutka_official. Я буду сумувати. До речі, святкували в шаленому катамарані на Дніпрі! Було все, навіть танці на пілоні @fiestakiev". Фоловери не пройшли повз і почали активно обговорювати нову публікацію телеведучої, засинаючи її компліментами в коментарях.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Нагадаємо, весела Леся Нікітюк прикрила оголене тіло булочкою.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що груди Никитюк ледь не випала з платтячка.

Також портал "Знай.ua" писав, що Леся Нікітюк показала ідеальне тіло в Єгипті, могла б затьмарити Клеопатру.