Популярна українська співачка Слава Камінська, яка виступає у складі групи "НеАнгели", часто радує фанатів яскравими публікаціями в своєму Instagram. Цього разу співачка виклала в мережу незвичайне фото, на якому з'явилася в цікавому образі, а в підписі до нього відповіла фанатам на питання про весілля з Дмитром Дікусаром.

Читайте Знай в Google News!

Як видно, Слава зображена на даху з красивим видом. Вона позує в довгій темній сукні цікавого фасону, яке красиво підкреслило її витончену фігурку. Волосся співачки розпущене і акуратно укладене, а на її обличчі легкий макіяж. У підписі до фотографії Камінська написала: "Найбільше після #Танціззірками я мріяла про відпочинок. Очікування: валятися на пляжі і нічого не робити. Реальність: 2 години в репетиційному залі, 1 година на TRX, 2-3 зйомки в день. З плюсів: я продовжую займатися тим, що приносить задоволення мені, моєму тілу і декільком очевидцям. З мінусів: Куди я там неправильно накреслила?". Треба сказати, що в коментарях до фото до слави пишуть питання про весілля з її партнером по танцях Дмитром Дікусаром. На це артистка жартівливо відповідає: "хочеш бути свідком?".

Коментарі до посту Камінської
Коментарі до посту Камінської

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Камінська привітала з днем народження найважливішу дівчинку.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Слава Камінська видала секрет ідеальних відносин.

Також портал "Знай.ua" писав, що Слава Камінська показала, хто піклується про її форми.