Наталія Орейро - зірка латиноамериканських серіалів 90-х, жива і яскрава актриса, талановита співачка і модель. Ця пекуча красуня особливо запам'яталася глядачам по серіалу" Дикий ангел", в якому зіграла головну роль. 43-річна актриса активний користувач Instagram, де часто радує публіку яскравими публікаціями зі свого життя.

Читайте Знай в Google News!

Так, цього разу Орейро потішила шанувальників яскравою фотосесією, в якій з'явилася в спокусливому образі. Як видно, красуня позує в яскравому червоному платті цікавого фасону і текстури, яке підкреслило її витончену фігурку. Волосся зірки зібране у високий тугий хвіст, а на її обличчі яскравий макіяж. У підписі до публікації Наталія написала: "Що? Сьогодні не понеділок? Уф, як мені не терпиться швидше подивитися @gottalentuy... дуже спокійний образ, правда ж?". Фанати в захваті від такої гарячої фотосесії зірки, її завалюють компліментами в коментарях до фото.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Нагадаємо, "Дикий ангел" Орейро показала "крила" на червоній доріжці.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що "Дикий ангел" Орейро націлилася на місце Депардьє.

Також портал "Знай.ua" писав, що Наталія Орейро переключилася на футболістів.