Легендарний український тревел-проект "Орел і Решка" відзняв новий сезон. Поки українці з нетерпінням чекають нових випусків, журналістам вдалося поспілкуватися з командою "Орла і Решки" і відкрити завісу таємниці над тим, що ж буде відбуватися в цьому сезоні.
Як розповіли учасники проекту, ці зйомки перетворилися на справжній виклик. Плани через карантин змінювалися з блискавичною швидкістю-доводилося в поспіху вишукувати місця, куди можна подорожувати в умовах пандемії. І такі місця знайшлися. Вже з 26 вересня можна буде побачити результат праць знімальної групи на "Новому каналі". А поки-маленький "спойлер", де вдалося побувати команді.

1. "Плітвицькі озера". Хорватія

- Плітвіцькі озера-чистий кайф. "Чистий" в прямому і переносному сенсі, – говорить Лінійний продюсер сезону Євген Шкляревич. - У деяких місцях красиво до сліз. Все навколо немов створено руками дизайнера і згідно з його задумом.

2. "Мідний Каньйон"» Мексика

Там ведуча Василиса Хвостова зважилася на відчайдушний крок – стрибнути з банджі над прірвою.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

- Над каньйоном є канатна дорога Віа феррата – - розповідає Лінійний продюсер проекту Олексій Боронин. - Там дуже страшно, оскільки потрібно спуститися по прямовисній стіні. Але наша Вася-дівчина смілива, тому зважилася навіть стрибнути з «тарзанки» над прірвою.

3. «Метеори». Греція

Одне з найбільш унікальних місць в світі знаходиться в Греції-це монастирський комплекс "Метеори" на вершині скель. До пори до часу ченці вели там відлюдницький спосіб життя, досі залишається таємницею, як їм вдалося звести храми на такій висоті. Сьогодні ж деякі з монастирів можуть відвідати віруючі і туристи.

- Вся знімальна група була в захваті від цього місця і, проїжджаючи повз, ніхто не перевіряв соціальні мережі і месенджери, а фотографували і знімали відео це дива світу, – говорить Лінійний продюсер Євген Шкляревич. - Василиса особливо розчулилася на» Метеорах " і зізналася, що під час інтерв'ю з місцевим ченцем їй коштувало величезних зусиль стримати сльози і не заплакати на камеру.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадавши, Тодоренко і Топалов роздають шанувальникам мерседес, гроші і техніку.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Регіна Тодоренко повернулася до зйомок свого шоу, ще й чоловіка експлуатує.

Також портал "Знай.ua" писав, що Регіна Тодоренко показала будинок своєї мрії.