Ведучі хардкор-проекту" у кого більше " на Новому каналі завжди готові до якогось трешу. Їх мета-заробити якомога більше грошей і легких шляхів вони не шукають. Але чи могла ведуча Аня Олицька очікувати, що на неї нападуть і закидають яйцями Індонезійські діти? Таким чином, малюки вирішили помститися дівчині за те, що вона відмовилася дешево продати їм вуличну їжу "керак-телор".

Але навіть після того, як бомбардування яйцями відбулося, Олицька не здалася. Ведуча взяла маленьких хуліганів "в полон", щоб ті відшкодували їй збитки. Однак материнське серце виявилося сильнішим за бажання перемоги.

- Я відпустила їх, тому що вони діти. Спочатку поставилася спокійно, але потім вони почали

мене дражнити. Я дуже втомилася, і розуміння того, що треба все дороспродати, розлютило мене. Потім "взяла в заручники" одного з хлопчиків, але вчасно зрозуміла, що це неправильно. В мені боролися учасниця «у кого більше?"і мама, яка і виграла в цій моральній боротьбі – - поділилася Аня Олицька.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

За п'ять годин роботи ведуча " у кого більше?"змогла заробити 96 тисяч рупій, приблизно 183 гривні.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що Ольга Фреймут зізналася, завдяки кому опинилася на"Танцях з зірками".

Як повідомляв портал "Знай.uа", тернополянка у свої 50 показала, як потрібно жити молодим

Також, "Знай.uа" писав, що МастерШеф змусив учасників готувати в сомбреро з водою на голові