Український музикант Арсен Мірзоян поділився фотосесією, на якій його можна побачити в обіймах коханої дружини Тоні Матвієнко. Стильні фото він опублікував в Instagram.

Читайте Знай в Google News!

Новий пост заінтригував шанувальників, адже дані знімки можуть бути анонсом до нового спільного проекту Арсена і Тоні. Однак про це артист розповість пізніше. І просто запропонував фанатам насолодитися стильними фото.

"Натурально:) @tonya_matvienko #арсенмірзоян #інтрига #goodnight #new", - написав він.

На знімках Арсен позує в класичному костюмі з метеликом на мотоциклі, в машині і просто обіймаючи дружину. Тоня ж на фото позує в сукні з глибоким декольте, а на загальному фото з чоловіком накинула на плечі його піджак.

Популярні новини зараз
3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Шанувальники прийшли в захват від нових знімків і навіть порівняли його з Джеймсом Бондом і відзначили, які вони красиві, Класні і окремо зробили компліменти неймовірною Тоні.

"Ніби кадри з серіалу❤️❤️❤️❤️,а можливо!?", "Ух, які фото!", "Ваша дружина красуня💎 💎 💎", " Бонд, Джеймс Бонд!", "Дуже красиві!!!👏 ", "Запальничкі", " ви - нереальні!!! Обожнюю вашу пару!!!", "ДУже гарно", "такі класні а @tonya_matvienko просто неймовірна на цих фото", " дуже красиво!", "

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, зятя Ніни Матвієнко Мірзояна виваляли в піску суворі чоловіки.

Як повідомляв Знай. ua, зять Ніни Матвієнко показав, якою стала його дружина після 100 днів утримання

Також Знай. ua писав, що Тоня Матвієнко виклала фотографію матері, що викликає багато питань.