Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і схудла, чим і хвалиться на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила уривок з довгоочікуваної прем'єри кліпу на пісню "A HUEVO", яка вже встигла стати хітом.

А ось коханий чоловік Насті, продюсер і репер Потап вирішив нагадати численним шанувальникам їх пари, як дует виглядав більше 10-ти років тому, адже "Потап і Настя" здобули популярність ще в 2006 році, а розпалися лише в 2017, коли виконавці почали сольну кар'єру. Так, на архівному ролику пара виконувала хіт "А я танцую", примірявши яскраві вбрання в лимонно-помаранчевих тонах.

У ролику видно, що Каменських, яка зараз може без сорому блиснути шикарною фігурою, тоді не могла претендувати на звання "найстрункішої". Зараз же зіркова сім'я активно займається спортом, правильно харчується і веде здоровий спосіб життя, мотивуючи і захоплюючи фанатів не тільки сильним коханням, але і своїми перевтіленнями.

Фолловери не пройшли повз: "які ви тут молоді! Було ніби вчора, а зараз це мрія-почути всі ці пісні знову на сцені від Вас!", "О Божечкі))))) Яка ностальгія ...❤ ️ ", "Боже 😍 часи дуетуууу🥺 🥺 🥺".

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, русалка Каменських в міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Також портал "Знай.uа" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим зухвалим фото.