Відомий російський шоумен і співак Сергій Звєрєв опублікував на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram новий пост. Не обійшлося без епатажу.

Таким чином, повідомляється, що цього разу Сергій Звєрєв вирішив поговорити зі своїми передплатниками на тему коронавірусної інфекції.

У публікації він почав задавати питання про хворобу: "як ви думаєте буде друга хвиля коронавірусу? Коли? Чи хворіли ваші знайомі? Чи є смертельні випадки?»

Мабуть епатажний шоумен стурбований тим, що відбувається в світі, і вирішив «вивчити» ворога.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

В якості знімка, чоловік прикріпив фотографію в червоній шубі і з короною на голові, як би натякаючи. А поверх наклав свою ж композицію»більше гламуру". Все в стилі Сергія Звєрєва.

Нагадаємо, що за даними медичного університету Джона Хопкінса, в даний час у всьому світі зареєстровано понад 31,6 мільйона підтверджених випадків коронавірусу. Кількість підтверджених смертей перевищила 970 000 чоловік.

При цьому, вилікувалося від хвороби 23 з половиною мільйона людини. Експерти не можуть зараз точно сказати, чи буде друга хвиля коронавірусу, але, очевидно, що люди вже не так ретельно дотримуються карантин, і поступово почали відвідувати масові заходи. А це, може закінчитися вельми плачевно.

Нагадавши, Настя Каменських-зоряне досьє, італійське весілля і відверті фотосесії.

Як повідомляв Знай.иа, Софія Ротару і групове згвалтування: жахлива історія, в яку важко повірити.

Також Знай.иа писав, мляве тіло сина Талькова витягла з машини поліція: хто відповість за злочин.