У новій серії тревел-шоу "Світ навиворіт", яка виходить на каналі" 1+1", Дмитро Комаров продовжить експедицію Піднебесної і потрапить на незвичайний ринок, де батьки шукають пару для своїх самотніх синів і дочок.

Читайте Знай в Google News!

До приходу комунізму китаянки практично не мали прав і повинні були беззастережно підкорятися чоловікові. А для незаміжніх дівчат після 27 років навіть придумали образливу назву - "жінка-залишок". Такий термін активно увійшов в лексикон всієї країни і використовується навіть зараз.

У новій серії тревел-шоу Дмитро Комаров дізнається, що в Китаї відбувається з тими, хто вчасно не встиг створити сім'ю. Для цього ведучий відправиться на незвичайний ринок.

Дмитро Комаров з "Світу навиворіт", фото: прес-служба 1+1
Дмитро Комаров з "Світу навиворіт", фото: прес-служба 1+1

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

"сьогодні я побуваю на найбільш унікальному ярмарку, де "продають" людей. Так, таке буває. І це можливо навіть у самому центрі Шанхаю, серед хмарочосів. Тут кожні вихідні можна побачити просто унікальне явище-ярмарок женихів і наречених", - здивується Дмитро Комаров.

На такому ярмарку кожні вихідні збираються тисячі людей, які" торгують " незаміжніми хлопцями і дівчатами. А їхні продавці-власні батьки чи родичі. Хоча "товар" досить специфічний, тут діють звичайні правила ринку-люди ходять по рядах, дивлячись на короткі резюме молодих людей і уточнюють у продавців всі цікаві подробиці.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Комаров з "Світу навиворіт" полетів від дружини, щоб поспілкуватися з унікальними жінками.

Як повідомляв Знай. ua, Діма Комаров з " Світу навиворіт "пересів з машини на"коня".

Також Знай. ua писав, що у Карпатах знімуть фільм про мафіозні клани, короткий сюжет і дата виходу.