Співак Віталій Козловський має дві пристрасті-подорожувати і вести блог в соцмережах. На фотографіях, якими знаменитість вирішив побалувати фанаток, він поєднав і те, і інше. Позуючи на тлі дуже впізнаваного і популярного серед туристів міста, Віталій запропонував шанувальникам здогадатися, де це він знаходиться.

За архітектурою і колірній гамі аудиторія Козловського відразу ж впізнала столицю Туреччини — Стамбул. Незважаючи на суворий карантин навколо і на те, що подорожувати за кордон, загалом, ризиковано в наші дні, безстрашний Козловський все ж відправився туди, куди спричинило його невгамовне серце.

"Днями відвідав одне місто, яке мене дуже надихає. Впізнаєте?"- підписав своє фото співак.

На фотографії Віталій зображений з бездоганною зачіскою, акуратною бородою і в своєму фірмовому стильному аутфіті-темно-синій піджак поверх білої футболки і рвані джинси. У коментарях миттєво піднялося торнадо похвали і компліментів на адресу співака. Шанувальниці писали, як чудово він виглядає, як мріяли б опинитися поруч з ним, і як сумують за Стамбулом всі, хто в ньому був, і мріють про нього ті, хто не був.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, вічний романтик Віталік Козловський зробив пропозицію коханій.

Як повідомляв Знай. ua, Віталій Козловський спантеличив українців сумним посланням.

Також Знай. ua писав, що Віталій Козловський став першокурсником відомого університету.