Відома українська співачка Світлана Лобода, яка більшу частину часу проводить на території Російської Федерації опублікувала нове фото з дорогою людиною.

Таким чином, повідомляється, що Світлана показав свою сестру Ксюшу, з якою вони схожі як дві краплі води.

У публікації вона вирішила висловитися про томі що шалено щаслива за свою сестру. Дуже рада, що у неї світяться очі від щастя, і поруч з нею людина, яка по справжньому цінує і любить.

Також, Світлана привітала також свою сестру Ксенію з новим придбанням, мабуть маючи на увазі білий автомобіль марки Audi, який стоїть на задньому фоні.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

"Нехай ваші почуття заряджають на добро і позитив все навколо" - пише співачка.

Нагадаємо, що молодшій сестрі Світлани не так давно виповнилося 28 років, у них 9 років. Однак, незважаючи на це, вони прекрасно ладнають, і при можливості проводять вільний час разом.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, прикутий до ліжка Моїсеєв став повним жебраком - друзі забули, концертів немає: що чекає " Блакитний місяць"

Як повідомляв " Знай.ІА", хворий коронавірусом Остапчук підставив попу для благої справи, побачила вся країна. Він зараз знаходиться вдома, разом зі своєю коханою. Пара на самоізоляції, їм довелося навіть скасувати через це весілля.

Також Знай.ІА писав, що відверті пози " богині" Огневич збентежили українців:"не станьте, як Лобода".