Відома хореограф Ілона Гвоздьова опублікувала в своєму Instagram пост, присвячений фотографам. Зірка поділилася своїми думкою, чи є фотограф на святі розкішшю, або запрошувати для цих цілей професіонала — необхідність.

Вона поділилася, що на кожен захід разом з чоловіком прораховує бюджет свята і вибудовує пріоритети, на чому можна заощадити, а на чому ні. Як з'ясувалося, Гвоздьова виділяє для себе ТОП-10 важливих людей, без яких свято просто неможливе. Серед них організатор торжества, ведучий, дитяча команда аніматорів, діджей, і звичайно ж, фотограф. Гвоздьова виклала серію фотографій з дня народження її старшої дочки (нагадаємо, вона чекає ще й сина, якого планує назвати Домініком). Ці фото належать авторству фотографа Владислава Козленко. Ілона розповіла, що це фотограф, якому вона довіряє найбільше.

“ На святі він був справжньою невидимкою, а фотографії вийшли яскраві, емоційні і живі! Всі гості просто в захваті від отриманих знімків, а готові фото не змусили себе чекати!

У Владислава великий досвід роботи з дітками, він проводить фотосесії в кращих фотостудіях Києва, комплексно підходить до проведення зйомки і робить приємні знижки постійним клієнтами 💕", — хвалить свого фотографа Гвоздьова, і докладає його контакти. Пост вийшов, звичайно, більше схожим на рекламний, проте видно, що танцівниця писала це все щиро і від усього серця.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Читайте, як пройшов третій ефір проекту" Танці з зірками " і чому частина глядачів залишилася незадоволена шоу.

Також Ілона Гвоздьова, яка в парі з Дмитром Танковичем покинула " Танці з зірками", розповіла Знай.uа, як готується до народження другої дитини.

Раніше повідомлялося, що Катерина Кухар розповіла, чому поставила за танець акторові Араму Арзуманяну і його патнерші найвищий бал, що не вийшло у Тараса Цимбалюка та Яни заєць, і чи готова вона до війни з Олею Фреймут.