Соціальні мережі вирують у світлі останніх новин із зіркової пари блогера Давида Манукяна (Дава) і Ольги Бузової. У пресі поповзли чутки про те, що їхні стосунки остаточно розладналися. Інсайдери повідомляють, що Ольга і Дава останнім часом сваряться все частіше, і навіть пройшов слух про те, що пара розлучилася. Насправді розставання ще не відбулося, але джерела підтверджують, що сторони до цього дійсно близькі.


Джерела заявляють, що виною всьому "зоряна хвороба" Манукяна. Один з його знайомих розповів пресі, що Давид "задзвездился", і тепер йому потрібні "червоні доріжки і зоряні дуети". Інсайдер повідомляє, що Давид "відірвався від реальності", і впевнений, що все це він міг отримати без Олі. Давид вже забув про те, хто провів його в світську тусовку, познайомив з зірками і в принципі зробив знаменитим.

Очевидно, Дава вже забув, що саме Ольга дала йому путівку в Нове життя, і допомогла розкрутити Instagram. Крім того, Бузова ніколи публічно не критикувала Давида, і навіть коли їй задавали гострі питання щодо того, що Дава заробляє набагато менше, вона виходила з ситуацій з гідністю.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що Кіркоров зізнався, від чого кайфує в новому поколінні.

Як повідомляв портал Знай.иа, Філіп Кіркоров показав фото з заходу, на який прийшов з дітьми.

Також Знай.иа писав, що Алла Пугачова порадувала шанувальників трепетним знімком з давнім другом.