Відомий український фотограф, рудоволоса красуня Соня Плакидюк опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram нове фото, на якому продемонструвала кардинальні зміни в зовнішності.

Таким чином, повідомляється, що один з найуспішніших фешн-фотографів країни, Соня Плакидюк любить приміряти нові, різноманітні образи, в яких її раніше ніхто навіть не очікував побачити.

І ось, не так багато часу пройшло після минулого експерименту, як фанатів знову порадували змінами. Зірка зважилася на beauty-експеримент.

На цей раз селебріті обрізала чубок. Знімок з новою зачіскою Соня опублікувала на своїй офіційній сторінці в Instagram.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Також, для демонстрації нової зачіски фотограф одягла стильно сукню бузкового кольору. Соня, як і багато дівчат, любить, щоб все поєднувалося, до кожної детальки, тому макіяж був виконаний в тих же відтінках.

У коментарях користувачі захоплюються почуттям стилю дівчини, і відзначають, що їй неймовірно йде чубчик. Всього за кілька годин публікація зібрала понад 25 тисяч лайків.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Раньше "Знай.иа" розповідав про те, що Даша Астаф'єва показала Селфі в дзеркалі.

Також знаменитість показала дуже пікантний кадр зі зйомок фільму"кошмарний директор або школа №5".

А ще Астаф'єва заінтригувала фанатів новим спільним знімком з телеведучим Олексієм Дурнєвим.