Російський артист і стриптизер Сергій Глушко (Тарзан) зізнався, що зраджував своїй дружині, відомій співачці Наташі Корольовій. Про це він розповів у відеозапису, опублікованому в Instagram у вівторок, 15 вересня. Під роликом з "щиросердним зізнанням" артист написав: "Не судіть, та не судимі будете".

Після зізнання Тарзана в зрадах і скандалу навколо їх особистого життя Наташа Корольова вирішила не падати духом. У пості, опублікованому в Instagram 23 вересня, зірка російської естради анонсувала нову пісню під назвою "Червона помада".

"Кожна сім'я проходить через кризу, з якої одні сім'ї виходять перетвореними, з новими правилами і оновленою структурою сімейних ролей а інші втрачають все те небагате, чим володіли ! У японській мові слово криза складається з 2 ієрогліфів один перекладається Руйнування другий Шанс ! Руйнування дає нам новий шанс ! # прем'єра на YouTube Наташа Корольова завтра о 12:00", - написала артистка.

Коментарі Корольова цього разу вирішила не закривати. Шанувальники зіркової пари відразу почали обговорювати під постом неприємну ситуацію.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

"Ну, заспівали всі дифірамби!!!Так, ганьба Тарзану, навіть якщо це піар!!!Занадто низька проба!!!", "Наташа, те що зраджує ви самі розберетеся - не ви Перша, не Ви остання.... Але ось те, що він повій тягне в Ваш будинок.... Про це треба задуматися", "Наташа, вам сил і терпіння! Ми за вас тримаємо кулачки, у вас все буде ок!!! ❤️❤️❤️"- зазначили в коментарях користувачі соцмережі.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Наташа Корольова вперше перервала мовчання після зради Тарзана.

Як повідомляв портал Знай.uа, відома співачка розбовталася про скандал зі зрадою Тарзана Корольовій: "Вони живуть окремо".

Також портал Знай.uа писав, що зрадник Тарзан втягнув у скандал з Корольовою дітей: "Юна красуня".