Стало відомо про те, чим же закінчився проект» Кохання на виживання " для пари Насті та Іллі.

Таким чином, повідомляється, що після зйомок, які проходили в Перу, пара все таки остаточно помирилася, і хлопці вирішили одружитися.

Звів їх службовий роман. 28-річний Ілля підприємець, а ось 22-річна Анастасія була його підлеглою.

При цьому, весь цей час хлопець був одружений на іншій, але це не заважало йому зустрічатися з різними дівчатами. Як пізніше стало відомо, якось у нього був статевий акт з трьома різними панянками. Від цього роману також не очікував нічого особливого.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Але, все склалося по іншому. Через деякий час вони почали жити разом, проте все одно щось було не так.

Для того, щоб розібратися у своїх почуттях, вони вирішили відправити свою заявку на шоу «Кохання на виживання».

За словами Іллі, його головна проблема-невірність, і на інший континент він відправився заради того, щоб довести, що цього разу буде все інакше, адже Настю він любить.

Під час випробувань чоловік вчинив коханій шрам палаючою палицею, дозволив, щоб їй вилили на голову відро з відходами, а також кинув порожню пластикову пляшку в обличчя.

"Чотири години після випробувань я заїкалася і не могла сказати ні слова. Ми тоді навіть вечірнє інтерв'ю не записували. Вся знімальна група разом з ведучим Олегом Кензовим бігали навколо мене в страху і не знали, що робити» - каже дівчина.

Після такої витівки, хлопець пообіцяв, що такого більше ніколи не повториться, і як виявилося, своє слово дотримав.

Проект вдихнув в пару нове життя, і після всіх зйомок любов ніби народилася заново, вони зрозуміли, що не можуть один без одного.

Вони одружилися, і тепер чекають дитину. У них буде дівчинка.

Чим закінчитися пекельна поїздка в Перу для наступної пари-дивіться у вівторок, 29 вересня, о 19:00 на Новому каналі в реаліті «Кохання на виживання».

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, ведучий" Кохання на виживання " Олег Кензов назвав секрет щасливих стосунків.

Як повідомляв Знай. ua, український Том Харді Олег Кензов, з тебе виймають крапельницю, тебе нудить, але ти йдеш в кадр

Також Знай. ua писав, що зухвала Соня Плакидюк потерлася інтимними місцями зі спекотною Костромічовою.