Відомий російський гуморист і шоумен Максим Галкін, який вже багато років одружений на Примадонні російської естради Аллі Пугачовій, не перестає радувати фанатів яскравими фото і відео з сімейного життя. Артист часто показує в Instagram дітей і кохану дружину, і цей раз не став винятком.

Читайте Знай в Google News!

Нещодавно на сторінці коміка з'явилося свіже відео за участю Алли Борисівни. У кадрі видно тільки обличчя Примадонни. Вона позує з яскравим макіяжем і красивою укладкою з одним кучерявим локоном. Варто відзначити, що на відео 71-річна знаменитість радісно посміхається під романтичну пісню і виглядає щасливою та молодою не по роках. У підписі до короткого ролика з дружиною Галкін залишив милий емоджі у вигляді червоного серця.

"Максим, дякую, що милуєтеся так своєю дружиною. І ділитеся такими щасливими хвилинами життя з нами", "Дивакувате відео 🤔", "Час не владний над цією жінкою❤️", "Як би не молодилася, а все одно виглядає на свій біологічний вік", "Жінка прекрасна коли кохана💙 💙 💙", - пишуть у коментарях під постом користувачі соцмережі.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

    Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

    Нагадавши, Алла Пугачова показала, як діти-першокласники знущаються з Галкіна.

    Як повідомляв портал Знай.uа, Галкін показав 71-річну Пугачову "у всій красі", стрункі ніжки і не тільки: "Повернув молодість".

    Також портал Знай.uа писав, що Галкін показав "молоду матусю" Пугачову в день народження близнюків – ридала від ніжності.