Популярний співак, блогер і чоловік Наді Дорофєєвої з "Время и Стекло" Володимир Дантес анонсував новий випуск власного шоу "Мамо, я роблю бізнес". Суть проекту в тому, що Дантес їздить по Україні і знайомиться зі стартаперами, і знімає блог про найцікавіші та найуспішніші проекти. У новому випуску Володимир їде в Полтаву, і потім Харків. Він знайомиться з Сергієм, який побудував власну равликову ферму, Динарою — кондитером, який застосував до свого мистецтва робити торти 3-Д друк і Андрієм, який винайшов пристрій для перетворення простої води в антисептик.

"Що потрібно, щоб відкрити равликову ферму. Як застосувати 3д-принтер, якщо ти кондитер. Як побудувати особистий бренд і почати заробляти на майстер-класах. Як вигадати актуальний стартап для Kickstarter і піднятися на темі з антисептиками. А ще-як виграти грант на розвиток своєї ідеї. Все це і мої фірмові жарти - в новому випуску!",- написав Дантес.

Всього за кілька годин тизер набрав понад 22 000 переглядів. Очевидно, що шанувальники цікавляться блогом Дантеса і теж дивляться-хто з цікавості, а хто дійсно заради того, щоб почерпнути щось важливе і домогтися успіху.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, чоловік Дорофєєвої показав, як почати життя спочатку

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Надя Дорофєєва в пляжному образі затьмарила Дубай.

Також портал "Знай.ua" писав, що Надя Дорофєєва дала мудру пораду шанувальникам.