Російський музикант Валерій Леонтьєв, схоже, підхопив осінній ностальгічний настрій, що відобразилося у публікаціях у його соціальних мережах. Серед іншого, співак показав давнє відео спільного виступу з "примадонною" Аллою Пугачовою, на якому вони виконують пісню "Поздно".

Читайте Знай в Google News!

Відповідна публікація була розміщена на офіційній сторінці Леонтьєва в соціальній мережі Instargram.

Як вдалося з'ясувати Знай.ua, запис, яким поділився Леонтьєв, був зроблений для телевізійної програми "Новогодний аттракцион" (1982/1983). Таким чином, йому вже майже чотири десятиліття.

Популярні новини зараз
Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Шанувальники відзначили у коментарях шарм і чарівність молодих виконавців. Музичний номер побудований теж доволі оригінально: серед цікавих деталей можна відзначити маленький ретро-автомобіль, який вивозить співаків на сцену і забирає їх звідти.

"Обожнюваний, надзвичайно красивий номер. На той час Валера вже увірвався в моє життя, але для мене, завжди був осібно, до цієї миті. Едіта, Алла, Софія вже улюблені зірки, для кого як, а Валера небожитель, ні на кого не схожий, не земний, прекрасний хоч в залишках рваних джинсів, хоч у фраку. Але тут, він перевершив себе: від його тоненького білосніжного статуї виходило сяйво. Для мене він затьмарював все навколо. Переписувала, на магнітофони, видики, що з'явилися на той час, раділа, як, незвичайному подарунку, не могла наслухатися, надивитися. Чарівний голос, зворушливий казковий юнак …" — йде мова в одному з захоплених коментарів.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, зірка "Величного століття" Мер'єм Узерлі показала, як проводить карантин зі своєю донькою, фото. Мер'єм Узерлі поділилася з шанувальниками фото з дочкою Ларою

Як повідомляв портал " Знай.ua", близький друг Надії Бабкіної попросив молитися за хвору співачку - "Може трапитися всяке".

Також Знай.ua" писав, що Лоліта склала заповіт, забувши про свою єдину дочку. Лоліта Мілявська залишила єдину дочку Єву без спадщини