Відома українська співачка Світлана Тарабарова, яка перебувала в першому складі групи "Real O" під псевдонімом Аліса разом з Ліною Міцукі, Регіною Тодоренко і Оленою Кушніренко, активно веде сторінку в своєму Instagram, де ділиться з численними шанувальниками не тільки творчими успіхами, а й подробицями особистого життя. Нещодавно артистка порадувала фанатів несподіваною новиною - вона вагітна вдруге. Варто відзначити, що разом з чоловіком Олексієм Бондарем вони виховують 2-річного сина Івана.

А 23 вересня рудоволоса красуня стала щасливою мамою маленької дівчинки, ім'я якої пара поки не розголошує, проте вже видала зріст і вагу малятка - 54 см, 3560 грам. Артистка виставила зворушливе фото з донькою з пологового будинку, і зізналася, що готувала для неї сюрприз. Світлана присвятила дитині пісню "Сонечко", кліп на яку знімали протягом 9 місяців вагітності.

Дякую, сонечко, що ти в мене є! ⠀ 23.09 о 18:55, 54 см, 3560 гр, дівчинка 👸🏼 ⠀ Ми готувалися до зустрічі із тобою. Нехай пісня #СОНЕЧКО стане оберегом для тебе на все життя. Стільки тепла і любові в ній, а відео ми взагалі знімали всі 9 місяців ☝🏻 ( повна версія на youtube, link у профілі)⠀ І це ще не всі подарунки 😊 Поки ми чекали на тебе, разом із командою @m1ukraine ми знімали справжнє реаліті, яке вже незабаром побачить вся країна! «Декрет вже не секрет» Прем‘єра 21 жовтня!

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Надя Дорофєєва запропонувала шанувальникам пограти, знайшлося багато бажаючих.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Надя Дорофєєва в пляжному образі затьмарила Дубай.

Також портал "Знай.uа" писав, що Надя Дорофєєва дала мудру пораду шанувальникам.