Відома українська співачка Аліна Гросу, яка довгий час жила і працювала в Росії, любить привертати до себе увагу і епатувати публіку, що успішно робить на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість представила численним шанувальникам свіжий довгоочікуваний кліп на пісню "Голий король", яким інтригувала фактично все літо.

Тоді красуня зазначила, що ролик був створений "на реальних подіях", а в головній ролі виступив живий козел, як прототип одруженого чоловіка-зрадника. Тепер же артистка відверто зізналася в інтерв'ю шоу "ЖВЛ", що розлучилася з чоловіком, російським бізнесменом Олександром Комковим, а неполадки в особистому житті почалися ще в грудні-місяці. З моменту їх пишного весілля у Венеції, де Аліна поміняла цілих 5 суконь нареченої, пройшло менше року.

А нещодавно Гросу поділилася сумними емоціями ще й у віршах, які публікує під незмінним хештегом #стихиалинкиблондинки, виставивши трепетний кадр на тлі рожевого заходу сонця. Красуня зазначила, що втратила цілих 5 років на відносини "не з тією" людиною, що її дуже пригнічує в даний момент.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Вот...мне пора... внутри дыра, Потрачен сотый миг впустую, Кто говорил любовь - игра, Стрелял совсем не в холостую... Теперь пора... Пора набраться смелости И для душевной целостности..уйти туда, Где так же, как и я с мечтой о преданности, Заблудшие в предательствах-неверности, Но ищущие счастье навсегда... Мне вновь пора... Пора прощаться снова, Вновь не права, вновь выбирала бестолково... И как всегда уйти я не готова, Вновь отдаляться, забываться сняв оковы... Пора, о как пора набраться гордости.. И отвечать с достоинством на подлости.. Самодостаточности, без слепой покорности.. Без крайностей, наивности и скромности.. Пора принять, что ждет меня дорога.. Что я свободна, а не одинока.. Не хладнокровно - это уходить без срока. Впустую тратить жизни миг - жестоко..

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Аліна Гросу показала свою "таємну любов".

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Гросу вперше похвалилася нареченим.