Дочка популярної української співачки і актриси Олі Полякової, Маша, активно веде свій профіль Instagram і вже не поступається за красою зірковій мамі. Нещодавно юна красуня відсвяткувала свій 15-й день народження, а тепер вирішила показати, як проводить останні теплі осінні деньки.

Так, дівчина приміряла яскраво-червоне вбрання з принтом білих троянд, позуючи абсолютно без макіяжу і з розпущеним волоссям, яке можна з легкістю назвати "фішкою" Маші. На другому селфі Полякова-молодша з'явилася в обнімку з їх домашньою улюбленицею - білосніжною собачкою породи померанський шпіц на прізвисько Мімі, якій, за словами шанувальників, зовсім скоро (у січні) має виповнитися 2 роки.

Вгадайте, якого числа і місяця др у моєї собаки , першому хто відповість правильно відправлю бокс з солодощами для себе, або якщо у нього є собака то для собаки і обов'язково лайк, я перевірю всім удачі ❤ ️ ❤ ️ ❤ ️

Фолловери не пройшли повз, засипаючи і Машу, і песика компліментами: "Кайфуля", "яка краса", "красуня", "красуня дуже схожа на маму і в той час дуже індивідуальна".

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Оля Полякова разом з Лесею Нікітюк взяли участь у показі дизайнера Андре Тана.