У російській столиці помер відомий російський оперний співак В'ячеслав Войнаровський, якого знають і люблять за виступами в шоу "Криве дзеркало". Чоловік помер у четвер, 24 вересня, причина смерті співака невідома.

Читайте Знай в Google News!

Про це стало відомо завдяки повідомленню, яке написали на його сторінці в мережі Facebook, а також заяві сина співака для російських журналістів Ігоря Войнаровського.

В'ячеслав Войнаровський, фото: topnews.ru
В'ячеслав Войнаровський, фото: topnews.ru

"Батько помер сьогодні вдома, це сталося о другій ночі. Таке відчуття, що або підшлункова, або кишечник, але точно не ковід", - додав Ігрорь.

Популярні новини зараз
Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

В'ячеслав Войнаровський народився 8 лютого 1946 року. Його батьками були популярні в 1950-1980-і роки радянські артисти оперети, ігор Войнаровський і Ніна Симонова. Після закінчення ГІТІСу В'ячеслав співав на сцені Саратовського обласного театру оперети.

На початку 1970-х Войнаровський перебрався до Москви і влаштувався в Московський музичний театр імені К.С. Станіславського і В. І. Немировича-Данченка. Виконував партії Труффальдіно в опері "Любов до трьох апельсинів" Сергія Прокоф'єва, трику в "Євгенії Онєгіні" Петра Чайковського і Пана де Боссе в "Війні і мирі" Сергія Прокоф'єва.

У 1999 році В'ячеславу Войнаровському присвоїли звання народного артиста Російської Федерації. У 2003-2013 роках він брав участь у зйомках передачі "Криве дзеркало", в 2014-2016 — "Петросян-Шоу".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, в Ізраїлі помер легендарний композитор і друг Назарія Яремчука-завдяки йому Ми співаємо "Червону руту".

Як повідомляв Знай.uа, Кобзона не впізнати: як виглядав фанат Путіна без звичної перуки з чубчиком.

Знай.uа писав, Віктор Павлік не зміг оговтатися від загибелі сина: відео, яке неможливо дивитися без сліз.