Відома українська телеведуча Катя Осадча частенько радує шанувальників в Instagram новими публікаціями. Зовсім недавно чоловік красуні, шоумен Юрій Горбунов виставив кумедне спільне фото з незвичайними містичними істотами. Так, артист тепер веде найзагадковіше шоу цієї осені "Маскарад" на телеканалі "1+1", перший випуск якого вийде на екрани вже 26 вересня, в суботу.

Сьогодні презентуємо новий, супертехнологічний і найзагадковіший проект»Маскарад"! Вже цієї суботи, на 1+1 о 20.20!! Ви будете приємно вражені! маскарад

Українці побачать подібний проект вперше, його суть полягає в тому, щоб розгадати, хто з популярних зірок нашого шоу-бізнесу ховається за величезним і напевно важким костюмом. При цьому самі знаменитості будуть всіляко намагатися не видавати свою особистість, заплутуючи дві команди. Перша команда належить Потапу, куди входять Наталія Могилевська і Юрій Ткач, а в команді Монатіка за перемогу змагатимуться Влад Яма і Maruv.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Незважаючи на те, що деякі шанувальники впевнені, що шоу прийшло до нас з Росії, де недавно мало величезний успіх, це не так. "Маскарад" є адаптацією румунського формату "Mysteries in the spotlight", який був презентований в 2012 році і реалізований у багатьох європейських країнах.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше