Правильне харчування - це усвідомлений підхід до свого здоров'я. Про це нагадала, а також розвінчала поширені міфи тренерка Марина Боржемська з проекту "Зважені та щасливі".

Читайте Знай в Google News!

Міфи щодо правильного харчування:

1. Правильне харчування - дорого

Божемська пояснила, що здорова їжа - це не ексклюзивні фрукти, зелень або йогурти. Це правильний підхід до формування раціону: овочі, зелень, крупи, м'ясо, риба, бобові, масло, горіхи. "І мій улюблений авокадо-фаворит цього місяця 🥑 👌 Заміни та варіанти є у всіх групах продуктів😉", - додала тренерка.

Марина Боржемська, фото: instagram.com/uzelkova.marina
Марина Боржемська, фото: instagram.com/uzelkova.marina

Популярні новини зараз
Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня
Показати ще

2. Правильне харчування - не смачно

"Зміна харчових звичок розкриває смакові якості продуктів по новому. Замість ковбасних виробів - запікайте м'ясо зі спеціями, покупні соуси замінюйте чистим йогуртом, а магазинні солодощі - чорним шоколадом, або домашніми ПП-варіантами.", - пояснила Боржемська.

3. Щоб худнути - потрібно голодувати

Це найпоширеніший міф, на думку Боржемської. Однак, щоб худнути, потрібно їсти! Організм починає віддавати накопичені жири в тому випадку, коли впевнений, що його нагодують вчасно і правильними продуктами.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, татуйований актор звів з розуму мільйони жінок, Бреду Пітту час на пенсію: "Я загинула і бачу янгола"

Як повідомляв портал "Знай.ua", Фреймут оцінить: суддя МастерШефу Ектор Хіменез-Браво згадав свою роботу в готелі

Також "Знай.ua" писав, що Ротару вшанувала пам'ять свого чоловіка, показавши архівний кадр: "Є вічна любов..."