Учасників реаліті "Кохання на виживання" обікрали у Перу. В результаті вони залишилися без грошей і документів. Пара не змогла вилетіти назад в Україну вчасно, як планувалося спочатку.

Читайте Знай в Google News!

Про це пресслужба Нового каналу розказала спеціально для "Знай.ua.

Пара Іллі та Насті навіть і не здогадувалася, що їхня поїздка в рамках реаліті "Кохання на виживання", яке виходить на Новому каналі, закінчиться сльозами й поліцейським відділком.

Реаліті "Кохання на виживання", фото: пресслужба Нового каналу
Реаліті "Кохання на виживання", фото: пресслужба Нового каналу

Популярні новини зараз
Закочуйте рукави – ще доведеться попрацювати: кого з українців не відпустять на пенсію у 2024 році Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

"Ми летіли додому з пересадками: Ікітос – Ліма – Париж – Київ. Вийшли з літака в Лімі. До посадки на рейс у Париж було чотири години. Ми сиділи, розмовляли, ділилися враженнями, дивилися фото і відео, які назнімали в Перу. Відкрилася реєстрація на рейс. Беремо валізи і помічаємо, що немає мого маленького рюкзачка! А там, на хвилинку, паспорти, всі гроші, картки, зарядки для телефонів, квитки назад, права на машину і навіть ключі від квартири! У мене від шоку оніміли вуха.", - розповіла дівчина.

Настя з Іллею стрімголов помчали у поліцію. Однак правоохоронці лише руками розвели – повернути документи не можуть. Пара ледве вмовила поліцейських відвезти їх у посольство України.

"Посол за 10 хвилин зробив тимчасові паспорти. Якби не лінива поліція, ми б встигли на рейс. А так по поверненню в аеропорт ми стояли й дивилися, як наш літак відлітає. При цьому місць на інші рейси в Париж не було – квитки розкупили на тиждень вперед!", - розповіла Настя.

У результаті подорож у Перу затягнулася ще на п'ять діб. На відміну від знімальних днів, тепер пара не проходила складні випробування, а відпочивала. Що цікаво, латиноамериканські пристрасті закінчилися для Насті та Іллі весіллям в Україні.

Реаліті "Кохання на виживання", фото: пресслужба Нового каналу
Реаліті "Кохання на виживання", фото: пресслужба Нового каналу

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, татуйований актор звів з розуму мільйони жінок, Бреду Пітту час на пенсію: "Я загинула і бачу янгола"

Як повідомляв портал "Знай.ua", Фреймут оцінить: суддя МастерШефу Ектор Хіменез-Браво згадав свою роботу в готелі

Також "Знай.ua" писав, що Ротару вшанувала пам'ять свого чоловіка, показавши архівний кадр: "Є вічна любов..."