Софія Хлябич - українська співачка, більш відома як Sonya Kay. Вона є досить активною користувачкою соціальної мережі Instagram, де радує своїх фанатів фото - і відеоматеріалами. Дівчина була названа на честь своєї тітки Софії Ротару.

Читайте Знай в Google News!

Зараз Софія опублікувала у себе фотографію батька, Сергія Хлябича, який помер півроку тому. Вона написала про те, що їм зараз без нього дуже погано і складно, а також важко прийняти той факт, що його більше з ними немає.

"Ніколи не зможу зрозуміти чому так рано тебе забрав Бог, за що?...Але я знаю, що ти все рівно десь поруч і ти все бачиш, допомагаєш нам і захищаєш нас з мамою! Ми з мамою будемо робити все, щоб ти нами пишався, ми будемо дуже старатися", — написала вона. І доповнила, що вони досі його люблять і нудьгують.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Чоловік помер 24 травня через тромб, що обірвався. Генеральний директор компанії "Мавекс" приїхав з матір'ю Софії з Ізраїлю, де лікувався від онкології. Через те, що батько повинен був вести дівчину до вівтаря, було вирішено відмовитися від запланованого весілля і провести захід у вузькому сімейному колі.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, струнка сестричка Лободи помірялася красою зі Світланою, переможницю вибрати неможливо.

Як повідомляв "Знай.ua", Юрій Ткач з "Квартал 95" розсмішив "танцями живота" з дружиною і донечкою: "Тупо годину витратили"

Знай.ua писав, юна дочка Олі Полякової пограла зі своїм пухнастиком на камеру, краса без краплі макіяжу.