Російський шоу-бізнес все ще обговорює складний любовний випадок, у якому виявилися частково залученими такі зірки як Тіматі, Поліна Гагаріна та навіть Філіп Кіркоров. А причиною цього стала українська співачка Алєкса.

Читайте Знай в Google News!

Днями дівчина виклала світлину на власній сторінці у мережі “Інстаграм”. На світлині - її рука з красивою і великою каблучкою. Підпис до фото говорить англійською: “І я сказала так”. Обранцем дівчини став зірковий фітнес-тренер, разом із яким Алєкса протягом тривалого часу записує відеокурс тренувань. Юнак же перш за все відомий тим, що тренує Поліну Гагаріну.

Широкому загалу Алєкса відома завдяки участі у “Фабриці зірок 4” у Росії, тоді продюсером проєкту був Ігор Крутий. Саме там молода дівчина познайомилася тоді ще з нікому не відомим репером-початківцем Тіматі, у них зав'язалися короткі стосунки. Кульмінацією стала спільна пісня і кліп “Коли ти поруч”.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Нові стосунки з фітнес-тренером були зафарбовані скандалом: дівчина увела хлопця від вагітної дружини, яка працювала танцівницею у балеті Філіпа Кіркорова. Її вчинок тоді всіляко засуджували, більше того, вона сама не так давно розлучилася із нареченим, з яким мала доволі тривалі стосунки.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Колишня Тіматі після гучного розлучення зробила відверте зізнання: "Травма на все життя..."

Як повідомляв портал "Знай.uа", "Тримаю в руках": Влад Яма вперше показав світу свій скарб.

Також "Знай.uа" писав, що Гросу в компанії "голих королів" спантеличила весільною сукнею.