Сергій Безруков - відомий актор російського кіно, який за останні роки зумів зіграти практично усіх культових героїв російської культури, що провокує велику кількість жартів про його акторську нерозбірливість і мегаломанію як серед прихильників, так і противників. Особливе значення серед ролей для Безрукова має роль російського поета Сергія Єсеніна, життя якого обірвалося у петлі на шиї у віці 30 років.

Читайте Знай в Google News!

На своїй сторінці у соціальній мережі “Інстаграм” Безруков поділився надзвичайно милою і сентиментальною світлиною-колажем. Одна частина фотографії відведена під тата Безрукова, актора Віталія Безрукова, інша - під Сергія. І Віталій, і Сергій зображені в ролі Сергія Єсеніна, легендарного поета першої чверті двадцятого століття.

Так свій колаж підписав актор: “Зліва мій батько, Віталій Безруков! Він є першим виконавцем ролі Єсеніна, ще до фільму Урусевського «Співай пісню поет» ... до Сергія Петровича Никоненко, батько зіграв Сергія Єсеніна у фільмі-опері Владислава Агафонникова «Ганна Снегина» 1969 год! Батькові тут 27 років 💪💪💪💪💪💪💪💪 P.S.А у фільмі «Єсенін» батько зіграв батька Єсеніна Олександра Микитовича!”

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, роки безжальні: актори серіалу "Бригада" змінилися до невпізнання, як виглядають Саша Білий і компанія.

Як повідомляв Знай.uа, Україна зачинила двері перед новими російськими книгами: повний список.

Знай.uа писав, поповнення в родині Безрукова: актор ошелешив фанатів радісною новиною.