Журналіст Дмитро Комаров найбільш відомий завдяки власному проекту "Світ навиворіт", який продовжує бути популярним протягом семи років. Телеведучий багато подорожує і розповідає про звички іноземців і життя. Про це він повідомив в соціальній мережі Facebook.

Читайте Знай в Google News!

У нього в арсеналі багато історій і на них слід звернути особливу увагу. Йому вдається в фарбах описувати неприємні ситуації, свідком яких йому доводилося бути. Він оцінює менталітети і рівень життя громадян, а також порівнює між собою різні народи.

Дмитро досі щиро не розуміє, чому в Європі люди поводяться зовсім по-іншому. Так як в пострадянському просторі досі живуть ті, в мізках яких досі присутня хитрість. Телеведучий згадав про Європейський рух на дорогах і культурність.

"На європейських-стиль життя і свобода. Мюнхен я знаю погано і пару раз сплутав ряди. Ніхто мені не кричав: "Урод, куди прешся? Понаїхали!"Мене з посмішкою пропускали. Агресія, егоїзм, звичка ігнорувати правила і думати тільки про себе — все це є у людей "пострадянських" в крові", — заявив журналіст.

Популярні новини зараз
Вже у червні отримають більше: пенсіонерам нагадали важливий нюанс – як добитися перерахунку Відмова від повістки – не порушення? Суд розповів, хто буде правий Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф
Показати ще

Комаров вже не намагається як-небудь змінити світ, так як вважає суспільство стадом, яке не вміє думати. Йому завжди стає сумно, коли доводиться їхати з Європи, адже вже в літаку на нього обрушується негатив. Він поділився випадком, коли його місце біля ілюмінатора було зайнято, а людина у відповідь він з докором запропонував місце біля проходу.

Він вважає, що люди повинні почати змінювати світ з себе, а не звинувачувати уряд у своїй неспроможності. Адже не президент смітить і грубіянить, а прості громадяни. "Себе люди виправдовують усіма способами, адже вони ні в чому не винні. Все в житті починається з дрібниць, даний постулат необхідно завжди пам'ятати", - заявив Дмитро Комаров.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Камінська після "Танців з зірками" нарешті зізналася, що між нею і Дікусаром: "Мій"

Як повідомляв "Знай.ua" Оля Полякова перетворилася з королеви у сувору медсестру: "Штанці зняли…"

Знай.ua писав, Юлія Панкова зізналася, як живе після розлучення: "Балую себе і сплю по вісім годин"