Дизайнер Надія Славіна, яка є матір'ю 12-річної Діани Жуліної, забила тривогу через те, що кілька днів тому дівчинка вийшла зі школи, розташованої в 5-му Монетчиковому провулку, попрощалася з однокласником, проте додому не повернулася. Про це повідомило видання "StarHit"

Читайте Знай в Google News!

Представники правоохоронних органів разом з волонтерами почали пошуки підлітка, який був знайдений живим і неушкодженим через кілька днів. Але зараз матері і дочки належить ще довго розбиратися в своїх відносинах, так як на мобільному пристрої, який було залишено однокласнику, Діана залишила послання до матері і прощальну записку.

Вона звинуватила Надію Славіну в тому, що жінка приховала від дівчинки відхід з життя батька. Діані ніхто не розповів про трагедію, яка трапилася ще три роки тому. Адже дівчинка сильно його любила і звістка про смерть виявилося для неї справжнім потрясінням.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Згодом дівчинка таємно почала готуватися до втечі. Сама Надія Славіна збиралася залучити психолога для того, щоб максчімально щадним чином повідомити дочки трагічну новину. "Але бабуся вирішила все за нас і без нас. І я дізналася заднім числом, що дочки бабуся розповіла, що тата немає. Звучить це жахливо. Але дійсно були моменти, коли прадід, якому 90 років, відправляв їй в WhatsApp фотографію могили батька - дев'ятирічній дитині! Я це повідомлення знайшла, заблокувала його. Але підривна робота була проведена", - розповіла дизайнер.

12-річну дівчинку виявили пізно ввечері біля будинку, де проживає її дідусь. Діана розповіла, що цілий день безцільно бродила по місту і їздила на громадському транспорті, а потім вирішила повернутися до будинку родича, у якого збирається жити перший час, поки не налагодить відносини з матір'ю.

Дизайнер Надія Славіна на своїй сторінці в Instagram повідомила, що історія не закінчена, адже дочка говорить про неї моторошні речі. Жінка не розуміє чому, так як не лаялася з нею. "Ми обов'язково почуємо Діану, в чому справа, що вона хоче, і розберемося з психологами. Усе буде гаразд. Я дуже рада, що вона знайшлася. Це найголовніше. Я хочу сказати спасибі всім, хто її шукав", – підсумувала вона.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, модель з 10-м розміром грудей повністю оголилася на балконі, "принади" прикрити не вдалося.

Як повідомляв "Знай.ua", ображена Корольова розповіла про розлучення зі зрадником Тарзаном: "Роздягнуся догола..."

Знай.ua писав, Тодоренко показала топ своїх моторошних падінь на льоду, не для людей зі слабкими нервами: "100500 синців на попі"