Героєм свіжого випуску проекту "Неймовірна правда про зірок" на СТБ став Дмитро Коляденко. Відомий шоумен і хореограф відповів на найбільш провакаційні питання про себе, які українці запитують у мережі. Чи правда, що секс допоміг йому схуднути, чи дійсно його екскохана Ірина Білик подарувала йому дорогу машину і багато іншого!

Запит "Дмитро Коляденко – гей"

"Я хотів стати геєм, але жінки перемогли, тому що я більше люблю жінок"

Запит "Дмитро Коляденко схуд, займаючись сексом"

"У 14 років я вступив до театрального вузу міста Дніпропетровська, я був гладким. Якось моя перша дівчина попросила мене принести їй валідол, голова боліла вночі, і вона мене в ліжко поклала. У мене тепер валідол по життю з собою, навіть зараз є в кишені. Займаюся сексом кожен день. Я себе не хвалю. Зрозумів, що це рецепт для схуднення. Треба частіше займатися сексом, і тоді ти будеш худий, красивий, молодий"

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Запит "Дмитро Коляденко отримав дорогий подарунок від Ірини Білик"

"Біличка всім говорила, що мені машину подарувала. Не подарувала, вона мені дала гроші на перший внесок. Я шість років ходив у банк, носив кожен місяць внесок за машину"

Дмитро Коляденко, фото СТБ
Дмитро Коляденко, фото СТБ

Запит "Білик: Коляденко різав картини і хапав мене за волосся"

"Ревнощі мене погубили – це правда. Моя ревнощі жахливі! Я не довіряв, контролював, залазив в телефони, руйнував, громив, я вже був злий, як вовк у клітці. Я руйнував ресторани, бив посуд, різав картини Гапчинської, різав Біличці сукні. Поводився як божевільний ідіот"

Запит " Дмитро Коляденко піднімав руку на Ірину Білик"

"Ніколи не бив Білик, ніколи. Нещодавно Біличка сказала в якомусь інтерв'ю, що Діма мене бив. Я їй передзвонюю і кажу: "Слухай, а давай згадаємо. Ти чого на мене наклепи робиш? Я тебе ніколи не бив! Я руйнував твою квартиру – це правда. Викидав з 13 поверху диван – це правда. Але ніколи не піднімав на тебе руку"

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, 50-річна Ірина Білик блиснула розкішними формами в грайливій фотосесії.

Як повідомляв портал Знай.иа, Олександр Пономарьов В обіймах Наталії Могилевської та Ірини Білик зробив "щиросерде визнання": "чверть століття цим відносинам".

Також портал Знай.иа писав, що Слава з "НеАнгелів" прогулялася по супермаркету в нижній білизні і халатику.