Дівчата з унікального українського girls-band Freedom Jazz знялися у відвертій пінап-фотосесії в купальниках на березі Дніпра і опублікували її зовсім без ретуші. Фотографу Олександру Порубаймиху Freedom Jazz позували в повному складі без сорому і з властивим собі кокетством. При цьому сам фотопроект був присвячений ідеї бодіпозитиву і прийняття себе.

Читайте Знай в Google News!

І на сцені, і в житті дівчини солідарні в своїй ідеї, так як є володарками різних фігур. Є представниці і пишних форм, і модельної худорлявості. Також різний колір волосся і погляди на материнство і реалізацію.

Софі, яка виступає солісткою колективу, заявила про те, що саме поняття "Бодіпозитив" зараз трохи спотворене, адже спочатку мова йшла про людей з вродженими фізичними вадами, які не здатні вплинути на це або змінити. "Зараз найчастіше цей термін приписують собі люди, які просто ліниві і не хочуть особливо працювати над собою, завдаючи бездіяльністю вже шкоди своєму здоров'ю", — доповнила вона.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Сучасні Instagram-тренди диктують ідеальність, тоді як представниці Freedom Jazz закликають не ховатися за "масками", ретушшю і додатками, а бути собою. При цьому вони заявили, що у них не було ніякого сорому зніматися в купальниках перед фотографом-чоловіком, так як вони є артистками.

"Коли ми з джазетками разом-наша десятикратна харизма мчить ударною хвилею. Ми насолоджувалися процесом і унікальністю кожної з нас. Ідеальність-це нудно, а нудно — це не про нас!",- підсумували дівчата.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, модель з 10-м розміром грудей повністю оголилася на балконі, "принади" прикрити не вдалося.

Як повідомляв "Знай.ua", ображена Корольова розповіла про розлучення зі зрадником Тарзаном: "Роздягнуся догола..."

Знай.ua писав, Тодоренко показала топ своїх моторошних падінь на льоду, не для людей зі слабкими нервами: "100500 синців на попі"