19-річна Аня звернулася за допомогою в минулому випуску гостросоціального ток-шоу під назвою "Один за всіх" на телеканалі СТБ. Вона звинуватила батька в сексуальному насильстві над нею і в студії були озвучені деякі факти, які шокували всіх.

Читайте Знай в Google News!

Команді проекту вдалося їй допомогти, адже чоловіка забрали представники правоохоронних органів прямо зі знімального майданчика. Аня вже зверталася в поліцію, але її проігнорували, а її мати і зовсім вважала дочку брехнею, тоді як чоловік для неї був зразковим батьком своїх дітей.

Дівчині довелося рятуватися втечею з сім'ї, але з чоловіком під одним дахом залишилися ще три її сестри, тому вона і звернулася за допомогою у проекту, щоб відновити справедливість. Її також приїхали підтримати рідні тітки, які підтверджують присутність морального і фізичного насильства в сім'ї.

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

Олександр виступає батьком десятьох дітей, троє з яких від першого шлюбу, а семеро — від шлюбу з Ніною, матір'ю Анни. Чоловік спочатку все заперечував у студії, а його дружина вважала звинувачення заздрісними. Згодом старша дочка від першого шлюбу Катерина зізналася в тому, що батько ґвалтував її десь з 9-річного віку, і примушував до інтимних стосунків її сестру Наташу.

Він зізнався в тому, що вступав у статеві стосунки з трьома дочками. Він змушував дочок силою і погрозами. Адвокат Сергій Костира, який виступає експертом проекту, викликав правоохоронців прямо в студію. Згодом чоловіка забрали для допиту поза знімальним павільйоном, а диск з відеофрагментами зізнання чоловіка був приєднаний до матеріалів кримінального провадження, відкритого за частиною 3 статті 152 "зґвалтування".

Досудове слідство триває, призначено всі необхідні експертизи у справі. Його дружина Ніна визнала, що більше не бажає мати нічого спільного з чоловіком і подала заяву на розлучення. Відносини матері з дітьми налагодилися.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, модель з 10-м розміром грудей повністю оголилася на балконі, "принади" прикрити не вдалося.

Як повідомляв " Знай.ІА", ображена Королева розповіла про розлучення зі зрадником Тарзаном: "Роздягнуся догола..."

Знай.ІА писав, Тодоренко показала топ своїх моторошних падінь на льоду, не для людей зі слабкими нервами: "100500 синців на попі"