Співачка, телеведуча, актриса і володарка почесного звання Народної артистки України Наталія Могилевська є активною користувачкою соціальної мережі Instagram. На жінку підписано понад 1,3 мільйона чоловік і зараз вона поділилася новою парою знімків.

Читайте Знай в Google News!

Жінка поставила питання в підписі до публікації: "Як ви думаєте, чи повинен чоловік подавати жінці руку коли вона виходить з автомобіля?". І при цьому розповіла про те, що її друзі-чоловіки просять її залишитися в машині, щоб у них була можливість подати їй руку. Тому що, жінка завжди вилітає перша, так як у неї стрімкий характер.

На знімках жінка постала разом з бізнесменом-мільйонером Олегом Рижовим. Могилевська вважає, що норми пропустити жінку вперед, дарувати квіти, надягати піджак, коли холодно, подати руку є застарілими і при цьому запитала: "Чи в цьому є гарна форма залицяння?".

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

І попросила шанувальників написати, який з цих правил вони вважають красивим, а яке в сучасному світі застарілим. "Я особисто старомодна, і вважаю,що це прямий обов'язок чоловіків", "Я За всі ці норми, але на жаль, большенство чоловіків забули про них ((", "Звичайно потрібно доглядати)", — написали користувачки.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, "Маскарад" розкриє таємні альтер его зірок-що побачать глядачі в найзагадковішому шоу країни.

Як повідомляв "Знай.ua", Безруков з "Бригади" повторює сумну долю батька: трагічна загибель в петлі.

Знай.ua писав, Як Висоцький завоював серця злодіїв: все повернули і просили вибачення.