Олексій Потапенко-український виконавець і автор пісень, продюсер, телеведучий і заслужений артист України. Він більш відомий як Потап. Протягом вже більше десяти років Олексій бере активну участь в одних з найбільш рейтингових і популярних телешоу країни. Можна виділити "Лігу сміху" і "Голос країни".

Читайте Знай в Google News!

Зараз він опублікував на своїй сторінці в Instagram фотографію зі зйомок третього фільму серії "Скажене весілля", прем'єра якого запланована на 2021 рік. Зйомки картини стартували ще 5 серпня, а за сюжетом одружитися буде наймолодший з родини Середюків — Захар.

На фото Олексій Потапенко постав в образі священика, а навпроти стоїть Назар Задніпровський, який виступає батьком нареченого. "Бог любить трійцю, тому "Скажене весілля 3" буде кращою з усіх частин", — написав Потап до публікації.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

"Кого ще там не посватали?", "ОГО ЯК! Здорово. Буду з нетерпінням чекати", "Потапчик - ти супер зірка!!! Дуже смішно і круто одночасно)))", "Я одна не бачила ще жодної частини? Треба наздоганяти згаяне", "Цікаво, а у сина жінка буде китайської національності ?????", - написали користувачі в коментарях.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, "Маскарад" розкриє таємні альтер его зірок-що побачать глядачі в найзагадковішому шоу країни.

Як повідомляв "Знай.ua", Безруков з "Бригади" повторює сумну долю батька: трагічна загибель в петлі.

Знай.ua писав, як Висоцький завоював серця злодіїв: все повернули і просили вибачення.